Hijaluronski fileri

Hijaluronski fileri bazirani su na hijaluronskoj kiselini – prirodnoj supstanci koja ima višestruke funkcije. Ova metoda postala je izuzetno popularna poslednjih godina, budući da hijaluron daje odlične rezultate uz minimalan rizik po zdravlje. 

Hijaluronski fileri doprinose hidriranju kože, održavanju njenog tonusa, neutralisanju slobodnih radikala, zaglađivanju bora i očuvanju elastičnosti. U našoj ordinaciji čeka vas stručan pristup eksperata i iskusićete bezbedan, bezbolan i ugodan anti age tretman, a rezultati će biti vidljivi odmah!

Anti age tretmane, koje na inovativan i potpuno bezbedan način obavljaju stručnjaci iz naše ordinacije, učiniće da izgledate mladoliko i osećate se fenomenalno! Efikasnim i pouzdanim metodama, upotrebom provereno kvalitetne opreme, izvodimo mezoterapiju i ubrizgavanje hijaluronskih filera. Kontaktirajte nas i zakažite tretman, a naš tim stručnjaka odgovoriće na sve vaše zahteve.

Šta su hijaluronoski fileri?

botoks i hijaluronskih fileri

Hijalurnoski fileri su fileri koji u sebi sadrže hijaluronsku kiselinu – potpuno prirodnu supstancu koja se inače nalazi u našem telu. Njen zadatak je da za sebe veže veliku količinu vode. To dovodi do popunjavanja bora, hidrirane, zdrave i sveže kože. Ona takođe stimuliše proizvodnju kolagena i elastina, te ne čudi što nam koža postaje manje zategnuta početkom 30tih, kada količina hijaluronske kiseline u našem telu prirodno opada.

Da bi zadržalii zategnut i mladolik izgled, potrebno je da kožu “počastite” hijalurnoskim filerom. Uspešnost tretmana je zagarantovana! Rezultate ćete primetiti još posle prvog tretmana, ali efekat će i trajati čak i do dve godine!

Šta se sve može tretirati hijaluronskim filerima?

Hijaluronskim filerima najčešće korigujemo postojeće bore, radimo na tome da kožu zategnemo i ponovo je učinimo besprekornom. Međutim, hijaluronom možemo i remodelovati lice tako što ćemo naglasiti jagodince, oblikovati viličnu liniju i liniju brade ili neke nepravilnosti na nosu. Gotovo sve što možete da zamislite.

Ali svakako najpopulatniji način upotrebe hijalurona je poponjavanje odnosno povećanje usana. Hijaluron je prirodna supstanca, te neće doći do odbijanja stranog tela, kao što je to slučaj sa silokom ili drugim veštkačkim rešenjima.

Dakle, da sumiramo, hijaluronske filere koristimo za:

  • konturisanje i povećanje usana,
  • podmlađivanje lica i dekoltea,
  • korekciju nosa,
  • uklanjanje podočnjaka,
  • konturisanje jagodica,
  • popunjavanje bora oko očiju,
  • podmlađivanje šaka,
  • podizanje obraza,
  • uklanjanje nazolabijalnih i pušačkih bora.
mezoterapija lica

Kako izgleda tretman podmlađivanja u našoj ordinaciji?

U našoj ordinaciji, stručan tim doktora pregledaće Vaše lice i u dogovoru sa

 Vama ustanoviti šta je ono što je potrebno učiniti, odnosno šta želimo da postignemo. Važno je da dođete bez šminke, čistog lica kako bi uvideli pravo stanje kože. Nanosimo anestitik u obliku kreme, te sama procedura neće boleti! Kada anestetik počne da deluje, tankim iglicama aplikovaćemo hijaluronske filere.

Za svega nekoliko minuta, potpuno bezbolno, Vaša koža će ponovo biti zategnuta i jedra. Nemojte brinuti, period oporavka je vrlo kratak. Može se javiti kratkotrajno crvenilo ali se ono povlači kroz nekoliko sati. Jedino je važno da dan do dva ne nanosite šminku i druga kozmetička sredstva na lice, da se ne izlažete jakon suncu a posebno ne solarijumu. Pomozite Vašoj koži da diše i da se regeneriše.

Kakvi su rezultati i koliko dugo traju?

Iako su rezultati često vidiljivi odmah, pravi efekat će doći vremenom, odnosno kada koža apsorbuje hijaluronsku kiselinu. Dugotrajnost svakako zavisi od kvaliteta hijalurona ali i od regije koja se tretira. Hijaluron aplikovan u usne traje 6 do 12 meseci, a ako ponovimo tretman, može trajati i duže. U nazolabijalnim borama, bradi i podočnjacima, efekat je vidljiv i do godinu dana, a jagodice tretirane hijaluronskim filerima biće jedre i do dve godine.

Naravno, u obzir treba uzeti početno stanje kože, starost ali i Vaše životne navike. Način na koji Vi negujete i održavate zdravlje Vaše kože utiče na to kako će se tretman primiti, koliko će tretmana biti potrebno i koliko dugo će rezultati biti vidljivi.

Hijaluronski fileri za usne

hijaluron usne

Veoma smo ponosi zbog broja žena koji nam se javlja u želji da svoje usne uvećaju baš hijaluronskim filerima. Ne samo da je ovaj način bolji i zdraviji, već kao rezultat dobijamo prirodan i jedinstven izgled usana, u skladu sa Vašim željama i crtama lica. Hijaluroni fileri su po strukturi veoma slični usnama, te nakon tretmana nećete imati osećaj prisustva stranog tela.

Da bi rezultati bili besprekorni, potrebno je da odaberemo pravu vrstu filera, njihovu gustinu, čvrstinu i mesto aplikovanja. Ali to Vas ne treba da brine! U ordinaciji Dental Zona Vaše je samo da se prepustite, dok će naši stručni doktori Vaše usne dovesti do savršenstva! Nakon tretmana, usne će vam biti mekane, hidrirane i pune volumena!

Treba da znate da je period opravka nešto duži u odnosu na tretiranje drugih delova lica. Javiće se blagi otok koji prolazi kroz nekoliko dana. U tom periodu preporučujemo da ne nanosite šminku, kao i da izbegavate fizičku aktivnost.

Povećanje usana hijaluronom je tretman za koji se odlučuje veliki broj žena, te ga na zadovoljstvo svih vas često i uspešno izvodimo u našim prostorijama. Nakon završenog tretmana usne će biti jedre, rumene, idealno oblikovane, a zadržaće prirodan izgled kojim ćete biti zadovoljni. I najmanja kubikaža hijalurona može napraviti veliku promenu i učiniti da izgledate značajno mlađe!

Posetite nas na poznatoj lokaciji i zablistajte novim sjajem

Bilo da se odlučite za povećanje usana, ili je vaš izbor mezoterapija lica i tela, budite sigurni da uz naš stručan tim rezultati neće izostati. U svega nekoliko koraka možete zakazati tretman kod nas i maksimalno se opustiti u našim sjajno opremljenim prostorijama. 

Posetite nas u Zmaj Jovinoj 11 u Vršcu ili nas pozovite i zakažite konsultacije ili tretman sa našim ekspertima. Vidimo se!

U službi vašeg osmeha