Mezoterapija

Ne dozvolite prvim znacima starenja da vas obeshrabre. Mezoterapija je način da potpuno bezbolno usporite fine bore oko očiju i usana, poboljšate ten i kvalitet kože. Uz mezoterapiju svi važni vitamini, minerali i antioksidansi ali i druge aktivne supstance ubrizgavaju se direktno u kožu i daju odlične rezultate koji se vrlo brzo vide i osećaju.

Anti age tretmane, koje na inovativan i potpuno bezbedan način obavljaju stručnjaci iz naše ordinacije, učiniće da izgledate mladoliko i osećate se fenomenalno! Efikasnim i pouzdanim metodama, upotrebom provereno kvalitetne opreme, izvodimo mezoterapiju i ubrizgavanje hijaluronskih filera. Kontaktirajte nas i zakažite tretman, a naš tim stručnjaka odgovoriće na sve vaše zahteve.

Šta je mezoterapija lica i tela?

hijaluronski fileri ili botoks

Mezoterapija je pre svega jedan od najpoznatijih i najpopularnijih metoda za podmlađivanje i očuvanje kvaliteta kože lica i tela. To je estetska procedura koju sprovodimo u našoj ordinaciji sa ciljem da Vašu kožu hidriramo i nahranimo svim potrebnim sastojcima.

Ono što izdvaja mezoterapiju jeste to što deluje na središnji sloj kožemezoderm, a ne samo na površinski kao što to čine kreme i serumi. Iako se tretman najčešće izvodi pomoću sitne, tanke igle tretman je potpuno bezbedan i bezbolan. Terapija je individualna, zavisno od stanja Vaše kože pripremićemo koktel koji je napravljen baš za nju!

Čemu služi mezoterapija?

Cilj mezoterapije jeste da kožu nahrani aktivnim supstancama, koje će je ponovo učiniti blistavom i zategnutom. Pomoću ovog tretmana ojačavamo zidove kapilara, pospešujemo proizvodnju kolegena i elastina, a hijaluron će kožu ponovo učiniti jedrom i zdravom. Ako želite da se rešite dosadnih podočnjaka, bora, fleka i ožiljaka na licu, ovo je pravi tretman za vas!

Mezoterapiju preporučujemo onda kada je potrebno da:

  • regenerišemo kožu
  • lečimo akne
  • suzimo pore
  • lečimo hiperpigmentaciju kože
  • poboljšamo teksturu i elastičnost kože
  • uklonimo ožiljke
  • redukujemo i smanjimo bore
mezoterapija

Mezoterapija kao preventiva

Najbolje je da se sa tretmanima počnete pre nego što dođe do većih problema na koži. Mezoterapija najbolji efekat daje kada se koristi kao preventiva, te je dobro da sa terapijom počnete sa prvim znacima starenja, dakle oko 30. godine života.

Zavisno od Vaših potreba i stanja kože, mezoterapiju možemo izvodi u obliku mesoglow i mesolift tretmana.

Mesoglow je primena koktela koji koži lica, vrata i dekoltea daju svež izgled, ublažavaju bore, vraćaju joj elastičnost i sjaj, pa se ovaj tretman popularno naziva i “holivudski sjaj”. 

Mesolift tretman, izuzev pomenutih efekata, pruža i blagi efekat liftingazatezanja kože lica i vrata. Mezoterapija je tretman koji obavljamo uz ogromu dozu posvećenosti, pa možete biti sigurni da ćete na potpuno bezbedan način doći do željenih rezultata!

Kako se izvodi mezoterapija?

Preporučujemo vam da na tretman dođete bez šminke, čistog lica. Kožu ćemo očistiti tonikom, a zatim na nju naneti piling masku koja će delovati oko 10 minuta. Maska će pomoći koži sklonoj aknama da se regeneriše jer sadrži AHA i glikolnu kiselinu.

Nanećemo lokalnu anesteziju, koja deluje oko 30 minuta. Uz pomoć tanke igle, potpuno bezbolno, u kožu ubrizgavamo mezokoktel. Ako se plašite iglica, mezoterapiju možemo uraditi i pomoću lasera. Tada umesto igle koristimo frakcionisane laserske zrake koji prave mikronske rupice u površinskim slojevima kože.

Tokom tretmana osetićete blago peckanje i zatezanje kože. Pojaviće se minimalno crvenilo koje može trajati i do 24h. Ništa od toga nije strašno da se još istog dana ne možete vratiti svakodnevnim aktivnostima.

Veoma je važno da pre tretmana naglasite ako imate neke alergije, zbog mogućih reakcija. One nisu česte, ali svakako je pametno da ih izbegnemo. Takođe dan pre i dan nakon tretmana dobro je da ne uzimate aspirin i druge lekove koji ga sadrže. Izbegavajte sunčanje i intenzivno vežbanje 2-3 dana nakon tretmana kako bi se izbegla iritacija kože.

Rezultati se vide već posle prvog tretmana. Međutim, za najbolje rezultate potrebno je uraditi barem 4 do 6 tretmana u razmaku od 1-2 nedelje. Moguće je ovu vrstu terapije kombinovati sa drugim tretmanima. U borbi protiv podočnjaka, dobro se slaže sa tretmanom hijaluronom, dok u kombinaciji sa mezonitom odlično podstičemo zatezanje kože.

Šta sadrži mezokoktel?

Cilj mezoterapije jeste da koži pružimo ono što joj nedostaje. Detaljnim pregledom Vaše kože ustanovićemo šta je ono što joj je potrebno i u skladu sa tim napraviti koktel. Sve sastojke koje ubrizgavamo su prirodni i sastavni su deo naše kože. To su hijaluronska kiselina, različiti vitamini (A, B, C, E i K), minerali, antioksidansi i aminokiseline, odnosno sve što pomaže koži da se revitalizuje, hidrira i podmladi iznutra.

Povećanje usana hijaluronom je tretman za koji se odlučuje veliki broj žena, te ga na zadovoljstvo svih vas često i uspešno izvodimo u našim prostorijama. Nakon završenog tretmana usne će biti jedre, rumene, idealno oblikovane, a zadržaće prirodan izgled kojim ćete biti zadovoljni. I najmanja kubikaža hijalurona može napraviti veliku promenu i učiniti da izgledate značajno mlađe!

mezoterpija cela

Posetite nas na poznatoj lokaciji i zablistajte novim sjajem

Bilo da se odlučite za povećanje usana, ili je vaš izbor mezoterapija lica i tela, budite sigurni da uz naš stručan tim rezultati neće izostati. U svega nekoliko koraka možete zakazati tretman kod nas i maksimalno se opustiti u našim sjajno opremljenim prostorijama. 

Posetite nas u Zmaj Jovinoj 11 u Vršcu ili nas pozovite i zakažite konsultacije ili tretman sa našim ekspertima. Vidimo se!

U službi vašeg osmeha