O nama

Stomatološka ordinacija Dental Zona nastavlja porodičnu tradiciju uspešne stomatološke ordinacije Dr Obradović čiji je osnivač dr Zorica Obradović. 

stomatolog zorica obradovic

dr Zorica Obradović

Dr Obradović rođena je 1956. godine u Vršcu, a Stomatološki fakultet U Beogradu završila je 1983. godine. Na početku karijere, svoja znanja sticala je u Domu zdravlja, a 1994. ispunila je svoju dugogodišnju želju i osnovala privatnu ordinaciju, kao pionir privatne stomatološke prakse u Vršcu. Učesnik je brojnih kongresa, pa savremene metode koristi u svakodnevnom radu sa pacijentima i postiže sjajne rezultate u praksi.

dr Nataša Savović

Drugi član našeg tima je dr Nataša Savović, rođena 1989. godine u Vršcu. Stomatološki fakultet u Beogradu završava 2014. godine, a obrazovanje nastavlja kroz specijalizaciju iz stomatološke protetike. Svoje znanje kontinuirano nadograđuje putem brojnih kongresa i edukacija. 

Sertifikovani je lekar anti aging medicine i u njenim pažljivim rukama je svaki naš pacijent bezbedan, a estetski rezultati vidljivi! 

stomatolog natasa savovic vrsac

Naša vrata uvek su otvorena za vas, a ljubazno osoblje rado će primiti vaš poziv i zakazati odgovarajući termin. Pozovite nas i neka vaš izbor bude pouzdan stomatolog kome bezbrižno možete prepustiti svoju usnu duplju.

Radno vreme:

Ponedeljak-Petak: 8h-13h | 16h-19
Subota: Po dogovoru
Nedelja: Po dogovoru – hitni slučajevi