Stomatološki pregled

Na stomatološkom pregledu kod nas dobićete sve važne informacije i predlog daljih dijagnostičkih pregleda i eventualne terapije. Zdravi i blistavi zubi veoma su bitan segment celokupnog zdravstvenog stanja organizma, a redovni pregled zuba kod pouzdanog stomatologa je važan deo oralne higijene. Poklonite nam poverenje, a mi ćemo vama zdrav i lep osmeh.

 
stomatoloski-pregled-vrsac

Zašto je važan stomatološki pregled?

Redovan pregled zuba je osnova lepog i zdravog osmeha. Na svakih 6 meseci, a ponekad i češće važno je posetiti pouzdanog stomatologa i prepustiti svoj osmeh njegovim veštim rukama. 

Zdravi zubi igraju važnu ulogu za zdravlje čitavog organizma, a budući da je usna duplja sredina koja je često izložena bakterijama – neophodno je redovno proveravati njeno stanje. 

Redovnim posetama stomatologu sprečavate pojavu oboljenja zuba i usne duplje i doprinosite očuvanju zdravlja zuba. Pregled neće dugo trajati, a stručni saveti i predlozi posvećenih stomatologa biće vam veoma značajni i pripremiće vas za eventualne procedure koje su neophodne.

 

Šta obuhvata stomatološki pregled?

Tim Dental Zone spreman je za vaš poziv i zakazivanje stomatološkog pregleda u svakom trenutku. Stomatološki problemi često nisu uočljivi na prvi pogled, te detaljno prostupamo inspekciji i proveri stanja celokupne usne duplje i brinemo da zadržite zdrav i blistav osmeh.  

Na samom pregledu utvrdićemo kakvo je stanje svakog zuba pojedinačno, da li su prisutne naslage koje zahtevaju da budu uklonjene, proverićemo karijesne lezije, analizirati rendgen snimak, pregledati meka tkiva – desni oko svakog zuba i sluznice obraza, nepca i jezika. 

Svakom pacijentu pristupamo individualno, sa puno pažnje i sluha za sve probleme koji vas muče. 

Spremni smo da odgovorimo na sva vaša pitanja i damo vam predlog za eventualno unapređenje oralne higijene, predložimo vam neophodne preglede i saslušamo probleme koji vas muče. 

Vaš zadatak je da se udobno smestite na stolicu, a sve ostalo prepustite nama!

 
redovno kontrola kod zubara

Detaljan stomatološki pregled u Vršcu - posetite nas

Zakažite stomatološki pregled, ili nas posetite na atraktivnoj lokaciji, u Zmaj Jovinoj 11 u Vršcu. Naše profesionalno i ljubazno osoblje u svakom trenutku će vam izaći u susret i odgovoriti na vaše zahteve. 

Za sam pregled kod zubara neće vam biti neophodna posebna priprema, te se za njega možete odlučiti u svakom momentu i napraviti važan korak za očuvanje oralnog zdravlja. 

Od zdravog osmeha deli vas svega jedan korak, pozovite nas – čekamo vas!

U službi vašeg osmeha